Magični šou u Aviv parku

Podeli:

Aviv Park Zrenjanin nastavlja da oduševljava svoje posetioce! U subotu, 6. avgusta, u vremenu od 17 do 21 čas, dođite sa vašim mališanima na prvi MAGIČNI SHOW!!!

AP-Zrenjanin_Magicni-sou_FB

Čeka vas nezaboravna zabava, druženje sa mađioničarima, zabavne igre i mnooogi mađioničarski rekviziti koje će i najmlađi moći da probaju i da se okušaju u ulozi „pravog“ čarobnjaka… Pored njih, doći će prelepe princeze i vile koje će biti kao „statue“ postavljene po našem Parku, pa možete da se fotografišete pored fenomenalnih kostimiranih dama. Pored svega toga očekuje vas jedinstveni vatreni performans naših animatora koji će manipulisati vatrenim rekvizitima!

Magični show je mađioničarski i pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta, od najmlađih, pa sve do tinejdžera, ali i za roditelje. Magični show je izuzetno zabavan, mađioničari direktno komuniciraju sa decom, igraju se i zabavljaju sa njima, tako da i deca i odrasli ostaju bez daha.

Pored magije i čarolije na platou Aviv Parka Zrenjanin, održaće se i pravi VATRENI PERFORMANS prelepih plesačica, koje će sve vreme dok plešu praviti svetlosni spektakl sa svojim rekvizitima i pravom vatrom. Ostaćete bez daha kada budete videli njihove savršeno usklađene nastupe!

Srdačno očekujemo i mlađe, a i starije posetioce, na jedinstvenom show programu u subotu!

Dovedite decu, ne, nije varka – pravimo čaroliju u sred Aviv Parka!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga