Konferencija o poslovnoj primeni interneta pomera granice u našem gradu

Podeli:

Za par dana nas očekuje treće izdanje Konferencije o poslovnoj primeni Interneta – Webiz.

Webiz vizual

Od 27. do 29. marta, Zrenjanin će i ovog proleća biti centar IT sektora u Srbiji i kroz trodnevni konferencijski program posetiocima ponuditi preko dvadeset predavanja istaknutih i uspešnih stručnjaka  iz oblasti IT-a, ekonomije i sveta digitala.

Prvog dana konferencije posetioce će kao keynote predavači dočekati prof. dr Vojin Šenk, profesor Univerziteta u Novom Sadu, Miroslav Grbić, developer u Microsoft development centru Srbija, Ivan Brezak Brkan, osnivač i glavni i odgovorni urednik regionalnog portala Netokracija, kao i Vojislav Stevanović, jedan od najistaknutijih ekonomskih novinara u Srbiji. Oni će Webiz konferenciju započeti svojim viđenjem šta to razvoj i ulaganje u IT sektor mogu doneti mladima i celoj Srbiji uopšte.

1978473_294542814036302_1682385053_o
foto:facebook.com/webiz.rs

Drugog i trećeg dana konferencije nizaće se uspešne priče gde će IT kompanije i njihovi predstavnici, kao i preduzetnici iz sektora IT-a preneti deo svog znanja i iskustva publici Webiz-a.

Sama konferencija će se završiti jednom jako zanimljivom pričom, u pitanju je panel diskusija na temu tehnološkog preduzetništva – startupa iz oblasti poljoprivrede. Razgovor sa predstavnicima uspešnih startupa iz ove oblasti vodiće višegodišni prijatelj Webiz-a, Marko Mudrinić, novinar portala Netokracija.

Kako bismo se razlikovali od prošle godine, ovaj put nas uz redovan program konferencije očekuju i tri veoma kvalitetne radionice: Google AdWords i Google Analytics radionice koje će voditi naši gosti iz hrvatske agencije Escape, kao i vrlo zanimljiva radionica Startap Akademija vikend, koju će voditi naši prijatelji sa Startap akademije.

10001109_294429324047651_238650830_o
facebook.com/webiz.rs

 

Ove godine posetioce očekuje i veliki broj zanimljivih aktivacija koje su pripremili partneri konferencije: Idea, Frikom, Dijamant, voda Jana, Erste banka, Telekom Srbija, Homepage….

IT kompanije Levi9 će predstaviti svoje aktivnosti i najaviti svoje planove svog novootvorenog predstavništva u Zrenjaninu, što predstavlja veliki pomak i značaj za razvoj ove privredne grane u Zrenjaninu. Po prvi put Webiz konferencija će imati i zvaničnu aplikaciju – TechClack, globalni proizvod iz domaće radinosti, rezultat rada kompanije Engineers.

Kao i svake godine, naš partner, Tag Media, obezbediće live streaming za sve one koji nisu bili dovoljno brzi da obezbede karte na vreme, te će predavanja moći da prate uživo na linku: www.liveTV.rs/live

Kako je networking važan deo svake konferencije, petak i subota veče će biti rezervisani za druženje posetilaca Webiz-a u zrenjaninskom maniru. U petak je planirano veče dobrodošlice uz tamburaše u Banatskoj kući i podršku Jelen piva, dok se u subotu organizuje zvanična Webiz žurka u kultnom zrenjaninskom klubu ’’Zeleno zvono’’ uz svirku uživo novosadskog benda ’’D Pendžers’’.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga