Koncert Svetlane Cece Ražnatović

Podeli:

Spektakularan koncert Svetlane Cece Ražnatović održan je dve večeri za redom ovog vikenda, u Novom Sadu. U prepunoj dvorani „Spensa“, Ceca je ponovo nastupila pred deset hiljada ljudi koji su sa njom pevali i skakali od prve do poslednje pesme.

1044173-ceca-nenad1_1024_614


Sa ogromnim nestrpljenjem publika je čekala da njihova miljenica izađe na binu, sve vreme vrišteći njeno ime. Koncert je počela sa pesmom „Nevaljala“, obrativši se publici :
„Hvala vam svima što ste mi i večeras ukazali čast da oborim rekord u Novom Sadu. Celo telo mi drhti, nema ničeg lepšeg od ovolike ljubavi“ – rekla je Ceca i uzela zastavu Srbije i crvenu ružu iz publike.
IMG_0262_1024_768

Najveća folk zvezda ovih prostora ni ovog puta nije razočarala hiljade svojih fanova. U publici su se smenjivala raspoloženja, od vrištanja i skakanja uz brze pesme, pa do suza kada je Ceca emotivno pevala svoje najveće balade. 
IMG_0276_1024_768Nizali su se novi i stari hitovi, a pevačica je oduševila novim pesmama „Poziv“, „Pusti me da raskinem s njom“, kao i starim „Oproštajna večera“, „Lepi grome moj“… Ozvučenje i rasveta i ovog puta bili su perfektni, a koncert je ponovo trajao gotovo tri puna sata.
 
Ekskluzivan intervju sa Cecom, pogledajte u Vikendici, u nedelju,  01. decembra, 17h

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga