Kamp Deki5 stiže u Aviv Park u Zrenjaninu

Podeli:

Bivši kapiten reprezentacije Srbije i proslavljeni fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera Dejan Stanković pokrenuo je ovog leta svoj fudbalski kamp – Deki5. Na planinskoj lepotici, Zlatiboru, preko 500 dečaka uzrasta od 10 do 15 godina treniralo je pod budnim okom stručnjaka i imalo priliku da se druži sa brojnim poznatim domaćim i stranim sportskim asovima, poput bivših fudbalera Siniše Mihajlovića, Marka Pantelića, Kristijana Kivua, Marka Materacija, tekvondo šampionke Milice Mandić.

Kroz vredan rad i igru mališani su sticali dragocena sportska znanja i veštine, kao i životna iskustva. Kamp će biti tradicionalan i već je najavljeno njegovo održavanja na Zlatiboru i naredne godine u još većem obimu.

Posebno je važno istaći da je kamp Deki5 imao i humanitarni karakter jer je ugostio decu iz Nacionalnog udruženje roditelja dece obolele do raka – NURDOR, a podržao je i rad humanitarne organizacije Zajedno za život Jovana Simića.

U subotu 13. oktobra od 13h do 17h kamp Deki5 stiže u Zrenjanin, u Aviv Park gde će svi zainteresovani mališani moći da treniraju besplatno pod vođstvom trenerskog tima iz Beograda. Podeljeni u četiri grupe, svi polaznici ovog mini kampa dobiće poklone a prijave se vrše na telefon 023/521 330.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga