KAKO DO 120.000 DINARA? Samo par klikova vas deli od neviđenog bonusa!

Podeli:

Evo kako možete osvojiti do 120.000 DINARA!

Ne postoji bolja stvar za prave ljubitelje slot igara od izuzetnog bonusa za početak avanture! Upravo to vas očekuje ovog leta u Meridianu! Novajlije, samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE je obezbeđen NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT U REGIONU!

Pre svega, potrebno je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon toga vas čeka BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA koje možete koristiti za sportsko klađenje i slot igre.

Međutim, to je tek početak priče. Kada već otvorite korisnički nalog, vreme je i za PRVU UPLATU DEPOZITA! Deponujte 500 ili više dinara na svoj nalog i možete osvojiti do 120.000 DINARA BONUSA!

Potrebno je da svoj ulog okrenete barem tri puta i osvojićete 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT. Veći depozit povećava iznos vašeg potencijalnog bonusa.

Posetite Meridian i uživajte u najboljim promocijama ovog leta.

BONUS VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobro došli u Meridian, vreme je za najbolji provod na Balkanu!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga