Kafanske karaoke večeras u „Fabrique“

Podeli:

Jelen pivo Vas poziva…

Prve „Naša stvar kafanske karaoke” u Zrenjaninu

 

Dragi prijatelji,

 

Nakon nekoliko meseci slušanja pesme „Naša stvar” koja je postala veliki kafanski hit, a nadamo se osvojila i Vaše srce – red je da svi zajedno zapevamo!

 

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na prve

„Naša stvar kafanske karaoke” koje će biti održane

u četvrtak, 30. aprila, u 21:30 sat,

u kafani „Fabrique” (MiroslavaTirše 1a, Zrenjanin)

 

Odlična prilika za sve talentovane pevače, kao i one koji se tako osećaju, da izađu pred kafansku publiku i pokažu svoj talenat! Talenat i energija se cene, ali oni iskusni kažu da je u kafani najbitnija emocija!

Svi zainteresovani učesnici će imati priliku da zapevaju neke od kultnih kafanskih hitova – na repertoaru će biti pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Silvane Armenulić, Gordane Stojićević, Miroslava Ilića i mnogih drugih.

Učesnici sami biraju pesmu kojom će se predstaviti publici, a stručni žiri će svojim glasovima odabrati pobednika koji će se direktno plasirati u veliko finale koje će biti održano u junu u Beogradu.

Nasa stvar kafanske karaoke

 

 

Nagrade za pobednike

Pobednik večeri osvojiće specijalnu nagradu „Kafansko veče za najbolje prijatelje”, kao i brojne poklone Jelen Piva, dok tri prvopasirana učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

Ponestite samo lepo raspoloženje…

Očekujemo Vas,

Vaša Apatinska pivara

 

Zadodatneinformacije, molimodakontaktirateZorana Slavujca nabroj 064 64 111 31ilinaemailzoran.slavujac@olafmcateer.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga