Još dva dana do Exita – Leto ljubavi stiglo u Novi Sad

Podeli:

Exit Festival ove godine traje pet dana, a svoje kapije otvoriće već u sredu 5. jula. Za brojne goste, ali i Novosađane, kao svojevrsna uvertira za EXIT, priređeni su brojni događaji, među kojima je i predstojeći EXIT Piknik u utorak, 4. jula sa početkom od 17h u Dunavskom parku i finalnim vodenim hologramom na jezeru od 21 čas. U Novom Sadu danas počinje i Sajam omladinskog turizma, Youth Fair,koji će večeras i sutra na Trgu Slobode i u Katoličkoj porti da ugosti pozorišnu predstavu „Muškarčine“, Kamerni orkestar 2021, te brojne muzičare kao što su Rambo Amadeus, Dragoljub Đuričić, Let3, Deca loših muzičara i brojne drugi.

Danas i sutra će na Trgu slobode i u Katoličkoj porti biti održan šesti regionalni Sajam omladinskog turizma – Youth Fair 2017.  Youth Fair će i ove godine, kao oprobanu formulu za dobar provod, imati svoj sajamski i muzički deo “Get EXITed”. Svečano otvaranje šestog regionalnog sajma počinje nastupom Kamernog orkestra simbolično u 20:21h, u čast Novog Sada kao Evropske prestonice kulture 2021. godine. U muzičkom “Get EXITed” programu prvog dana učestvuju i Dragoljub Đuričić & The Balkan Avalanche, Neozbiljni pesimisti , da bi prvi dan bio krunisan nastupom svetskog mega cara Ramba Amadeusa.

Muzički program se nastavlja i drugog dana Youth Fair sajma, 4. jula, kada će na Trgu slobode prvo zasvirati Fast as we go far,  DJ Master Flow – Jazzysad i plesna škola Swing the Beat, Free Spirits, Deca loših muzičara, a nastup hrvatskog alternativnog rok sastava Let 3, najaviće performans umetnice Nataše Jovičić i Lutkarta.  Na pozornici Katoličke porte će danas od 19:30h biti odigrana predstava „Muškarčine“, u režiji Minje Bogavac i Vojislava Arsića. Muzički program u ovom prostoru obezbediće Porta jazz resident band, a sve će to upotpuniti plesne škole uz njihove zavodljive ritmove i pokrete.  Na istom mestu će biti i „Art Eco Market“, gde će mladi dizajneri predstaviti svoje rukotvorine svim poklonicima zanimljivih detalja, kao i bogat izbor specijaliteta od hrane.

EXIT piknik sutra u Dunavskom parku – večernje finale u 21h uz hologram na jezeru!

Dan uoči nultog dana festivala, sutra od 17h u Dunavskom parku u Novom Sadu EXIT će organizovati popodnevni piknik kojim će najaviti pet dana novosadskog izdanja EXIT Leta ljubavi 2017, a veliko finale zakazano za 21h biće obeleženo prelepim vodenim hologramom iznad jezera, koji će simbolički predstaviti EXIT Leto ljubavi 2017!

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama još samo danas!

Aktuelne cene četvorodnevnih ulaznica za EXIT (6-9. jul) od 7.990 dinara važiće još najkasnije danas do ponoći, ili do isteka zaliha. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih 1.490 dinara tu su petodnevne ulaznice sa spektakularnim koncertom Kilersa u sredu 5. jula, a iste noći uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na Guarana No Sleep festival. Najkasnije večeras do ponoći važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 2.990 za četvrtak (6. jul), 3.590 za petak (7. jul), 3.990 za subotu (8. jul) i 2.990 dinara za nedelju (9. jul). Nakon isteka ovog roka, cene će biti finalne i to u daleko većem iznosu. Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga