Jamiroquai pravi humanitarnu žurku za Srbiju

Podeli:

Program EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj, u saradnji sa Opštinom Budva i Dukley Gardens, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Budve, 16. i 17. jula, u okviru SEA DANCE FESTIVALA u Budvi, organizuje u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens veliki VIP humanitarni deo Sea Dance festivala pod nazivom BE HUMAN!

unnamed
foto:Exit

 

Prvi dan, 16. jula VIP posetioce Dukley Gardens očekuje dnevna žurka pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE – special Sunset DJ SET. Sea Dance festival priprema koktel i VIP dnevnu žurku uz kupanje na prelepoj plaži Dukljanskih vrtova uz čuvenog britanskog repera Examplea. Vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta desiće se dan kasnije 17. jula, sa početkom u 21h, koji će obeležiti velika svetska zvezda i vodeće ime Sea Dance festivala – Jamiroquai, i to u vidu specijalnog DJ seta sa Jay Kay-em kao domaćinom večeri, u okviru događaja pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI.

 

VIP Humanitarni događaj BE HUMAN biće održan 16. i 17. jula u okviru luksuznog  kompleksa DUKLEY GARDENS u Budvi i biće dostupan samo za vlasnike GOLD i PLATINUM VIP ulaznica za SEA DANCE festival. GOLD VIP ulaznice po ceni od 200 EUR moći će da se kupe na prodajnim mestima EXIT festivala u Srbiji i Crnoj Gori, dok će PLATINUM VIP ulaznice po ceni od 1000 EUR moći da se nabave samo putem Hipotekarne banke, dok se više informacija može dobiti na broj telefona +38267/ 638868.Kompletna dobit od prodaje GOLD I PLATINUM VIP ulaznica za Sea Dance festival namenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

unnamed (1)
foto:Exit

Povodom predstavljanja humanitarnog dela SEA DANCE festivala sinoć je u Dukley Gardens u Budvi održan press događaj i koktel, na kojem je direktor EXIT festivala, Dušan Kovačević izjavio:

“Društvena odgovornost je duša EXIT festivala i upravo zato, EXIT fondacija je nakon katastrofalnih poplava koje su u maju ove godine zadesile Srbiju, BIH i Hrvatsku osnovala program EXIT AID za pomoć najugroženijim područjima, a saradnjom sa mnogobrojnim fondacijama i prijateljima ostvarila zapažene rezultate. Događaj u Dukljanskim vrtovima tokom Sea Dance festivala biće najznačajniji do sada, kada će dve svetske zvezde, Jamiroquai i Example, napraviti humanitarnu žurku za Srbiju, i na taj način skrenuti pažnju svetske javnosti da problemi sa posledicama poplava nisu rešeni i da će ugroženima trebati pomoć u dužem vremenskom periodu. Zahvalni smo prijateljima u Crnoj Gori, pre svih Opštini Budva i Dukljanskim vrtovima, što su prepoznali potrebu za pomoć ugroženima, i punom snagom i srcem podržali ovu inicijativu.”

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga