Intervju grupe Hurricane pred drugo polufinalno veče PZE 2023

Podeli:

Večeras se održava drugo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju 2023“ a isto otvaraju nove članice grupe „Hurricane“. Miona Srećković, Sara Kuruma i Jovana Radić predstaviće se sa numerom „Zimi zimi zami“ a za čitaoce portala RTV Santos otkrivaju kako teku pripreme pred večerašnji nastup.

Kako teku pripreme za večerašnji nastup?

Sara: „Pripreme nam teku fenomenalno, mi se osećamo fantastično i uzbuđeno. Spremne smo i jedva čekamo da izađemo na scenu, da predstavimo našu numeru i pokažemo našu koreografiju“.

Kako komentarišete reakcije publike nakon što su poslušali vašu numeru?

Sara: „Publika je fenomenalno odreagovala, i baš smo ponosne na naš tim. Gde god prođemo čujemo našu pesmu, pesma je svima ušla u uši jako brzo i baš nam je drago zbog toga“.

Da li ste poslušale ostale takmičare i koja pesma vam se najviše dopada?

Sara: „Jesmo naravno, svaka pesma je na svoj način u sklopu svakog autora koji se prijavio za takmičenje. Meni lično se sviđa numera izvođača Stefana Shy“.

Da li imate poseban ritual pred nastup?

Miona: „Imam, ja moram pre nastupa da se iskačem i da odradim čučnjeve da bih izbacila višak energije i onda sam spremna na sve“.

Koju pesmu pevate pod tušem?

Miona: „U poslednje vreme „Zumi zimi zami“ jer ulazi itekako u glavu“.

Da li postoji neka anegdota od kad nastupati kao grupa koju bi podelile sa čitaocima portala RTV Santos?

Miona: „Nemamo preterano mnogo anegdota. Ali nešto što je jako zanimljivo jeste da kad putujemo u svakom gradu probamo njihov poznati kulinarski specijalitet. Poslednji grad je bio Mostar i tamo smo jele ćevape“.

Šta je ono što vas povezuje i po čemu ste najsličnije?

Jovana: „Iako se znamo kratak period, mi smo postale ne samo koleginice nego i prijateljice, veoma smo se zbližile. Ono što nas najviše povezuje je svakako ljubav prema muzici i zajednički cilj koji već uveliko gradimo. Najsličnije smo po našem temperamentu i tome što smo tvrdoglave“.

Kako se borite sa momcima i fanovima? 

Jovana: „Iskreno nemamo previše vremena da se borimo sa momcima jer svakodnevno imamo dosta aktivnosti i obaveza vezanih za naš posao i našu karijeru i na to smo maksimalno fokusirane. Fanovi nam daju samo još veću motivaciju da budemo bolje, svakodnevno čitamo poruke koje nam stižu i zaista smo im zahvalne“.

Šta bi poručile vašoj publici koja sada čita ovaj intervju?

Jovana: „Čitaocima portala RTV Santos bi poručile da šire ljubav, da uvek budu srećni i zdravi. I naravno pratite nas, gledajte i glasajte za nas“.

Autor teksta: Tijana Kostadinović 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga