Haljina tvojih snova za dan kada ćeš reći – DA!

Podeli:

Kada se skazaljke sklope i sat otkuca ponoć  kažu da treba zatvoriti oči i zamisliti želju. Nešto lepo i dovoljno jako da Vas u Novoj godini motiviše da budete još bolja verzija sebe. Do tada pažljivo izlistajte stranice svog života i dobro se zapitajte šta je to što zapravo želite.  Verujte nije ni malo lako. Znate ono ispred vas beo list papira, olovka u ruci, u glavi kolaps onih misli:  emocije, razum, logika, pametni potezi, pa onda implusivnost, neodlučnost, intuicija. Ima svega  tu na pretek ali vi i dalje imate tremu i to sami pred sobom. Kažu najteže je biti iskren prema sebi. Posebno ako ste žena.

One imaju moć da sve ono jednostavno učine komplikovano ali i da sve ono obično pretvore u neobično, svakodnevno u jedinstveno.  Vole da sanjaju i nekako koliko god godina da imaju, duboku u sebi su i dalje one naivne devojčice koje se skrivaju pod maskom zrele žene koja zna šta želi.

Znate onu staru “Pazi šta želiš, može da ti se ostvari” Zato pamet u glavu i sebi ovaj put poželite nešto jedinstveno, originalno, nešto što izaziva onaj osećaj da vam se celo telo strese i da osetite kako vam buja krv kroz vene. To se zovu želje, nešto što vas prodrma i izbaci iz koloseka, rutine, što probudi u Vama sva čula.

Možda baš ovaj put kada zatvorite oči poželite da u Novoj godini kažete ono  čuveno “Da”, da se “skrasite”  i da zaplovite zajedno  uzburkanim morem sa onim “pravim” , da istražujete nove dimenzije,delite osmehe, suze, da zajedno padate i uzdižete se iznova, da stvarate i gradite samo vaš svet.

To je trenutak koji se pamti ceo život, dan posle koga ništa više nije isto. Devojčice, devojke, žene neretko ceo život maštaju o tome kako će zapravo taj dan izgledati i naravno koju venčanicu će tog dana nositi. To je definitivno njen dan, dan kada njeni snovi postaju realnost a ona princeza svoje bajke.

E sad, ono što je nama ženama negde najbitnije, nisu zvanice, pozivnice, muzika, već ona naša venčanica iz snova. Nama je bitno kao i uvek da budemo lepe, voljene i srećne. I ništa više. Šalu na stranu, na taj odabir one prave venčanice više se izgubi vremena nego u potrazi za onim “pravim” i to realno bukvalno negde bude tako.

Kako bi otkrili koji su to najaktuelniji modeli ove godine, posetili smo Vera Wedding studio u Zrenjaninu i popričali sa ženom koja je usrećila mnoge mlade.

Sandra Tasić, vlasnica Vera Wedding studija, ističe da je za uspeh najbitnija ljubav i posvećenost. Očekivanja su velika i morate biti na nivou zadatka.

Kako ona kaže, mlade neretko dolaze zbunjene, uplašene i pomalo nervozne. Tu nastupamo mi, da im pružimo maksimalnu podršku. Dakle nema pritisaka i mlada može da proba i 50 različitih modela venčanica. Verujemo da venčanica uvek “nađe” Vas. Onog trenutka kad mlada obuče haljinu i vidi da je to to, tu onda kreću one lepe emocije. Nešto što je definitivno veoma važno jeste materijal. Kod nas u ponudi su venčanice italijsanskog brenda Cosmobella koje su veoma kvalitetne.

Ove godine najpopularniji model je princeza dok će sledeća godina biti u znaku sirene gde se naglašava figura, ženstvenost.

Neke devojke žele originalnost i da venčanica koju će one nositi pre toga nije nosio niko. Upravo tada, radimo šivenje po meri i želji mlade. Dobra strana cele ove priče, jeste što mlada dobije venčanicu koju je zamislila i to po ceni iznajmljivanja.

Ono što je već tradicija, kada je reč o Vera Wedding studiju, jeste da u ovom nekom periodu, dakle do Nove godine mlade mogu rezervisati svoje venčanice i to po specijalnim novogodišnjim cenama sa popustom.

Vera Wedding studio nalazi se u Koče Kolarovoj 13, a naš tim tu je za Vas da Vam pomogne u odabiru prave venčanice  i da zablistate tog dana, koji se pamti zauvek, poručuju pripadnicama lepšeg pola.

Autor:Slađana Graor

Foto: Dario Bojat

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga