FOX Life i AVIV Park Zrenjanin nagrađuju najlepši osmeh leta

Podeli:

Osmehnite se i podelite svoju radost sa svetom… Samo to je dovoljno da biste ušli u konkurenciju za neku od vrednih nagrada u konkursu koji organizuju FOX Life kanal i AVIV Park Zrenjanin!

AP_Zrenjanin_Fox_FB

Konačno smo dočekali tople i sunčane dane, koji su nam svima vratili osmeh na lice. Ali pored toga što ulepšava dan vama i ljudima oko vas, osmeh vam ovog leta može doneti i lepe nagrade!

TV kanal FOX Life ovog leta u okviru kampanje „Leto nije kompleno bez tvog osmeha“ preporučuje tri veoma zabavne serije – Opake služavke, Mlađa i Nova devojka. Sva tri naslova su oda ranije poznata domaćoj publici i spadaju u najgledanije na FOX Life kanalu.

Ali da osmesi ne ostanu samo pred malim ekreanima, pobrinuo se Aviv Park Zrenjanini! Tokom narednog vikenda, u subotu 25. juna, za vreme trajanja AVIV KIDS PENA FEST-a, posetioci Aviv Parka će imati priliku da podele svoj osmeh na specijalizovanim FOX Life punktovima i konkurišu za vredne nagrade. Potrebno je samo da postave svoju nasmejanu fotografiju na svoj Instagram profil uz obavezni hešteg #FoxLifeSummerSmile.

Dobitniku glavne nagrade pripašće muški i ženski sat koje poklanja Silver Group, drugoplasirani dobija spa vikend u hotelu Metropol u Beogradu, a onoga ko osvoji treće mesto očekuje Curl Secret aparat koji poklanja Babyliss. Dođite da se zajedno smejemo, zabavimo, ali i da nagradimo najlepši osmeh leta!

Konkurs će biti otvoren do 16. jula, a o tačnim propozicijama takmičenja i svim ostalim detaljima moći ćete da se informišete na Fejsbuk stranici FOX Life kanala (www.facebook.com/FoxLifeSrbija).

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga