Ekskluzivno:“Dani piva“ će se održati prvi put i na novim lokacijama

Podeli:

Direktor JP“Turistički centar grada Zrenjanina“, Zoran Ljubotina, otkrio je gostujući u informativnoj emisiji „Dan“ program, novine i ciljeve koji treba da se ostvare na 31. Danima piva.

Veliki zadatak je zadat ove godine, što donosi određenu dozu pritiska i odgovornosti za organizatore.

„Izuzetan pritisak, s kojim se mi nosimo i organizujemo se tako da odgovorimo potrebama i zahtevima našeg građanstva. Izuzetno visoko smo lestvicu podigli prošle godine. Izuzetno uspešne „Dane piva“ smo napravili, to su bili tradicionalni „30. Dani piva“,  i mi jednostavno ne možemo i ne smemo zbog naših sugrađana da idemo, a da ne ponovimo makar rezutate kakve smo napravili“, rekao je Ljubotina.

Smeštajni kapaciteti su skoro popunjeni, ali ima mesta u privatnom smeštaju za sada.

Velike zvezde pevaće ove godine u gradu na Begeju. Na Trgu slobode biće: Zdravko Čolić, Saša Kovačević, Crvena Jabuka i Zrenjaninska filharmonija

program-dani-piva (1) Na 15 lokacija će biti izuzetan dečji, dramski, sportski i muzički program. Pored dve centralne lokacije, Gradska bašta, Gimnazijska ulica, parking „Prevlaka“, prostor ispred centralne apoteke, Trg Zorana Đinđića, Aviv Park, gradsko jezero i kupalište „Peskara“ biće lokacije na kojima će se održati različiti programi.

Očekuje se oko 500.000 posetilaca koji će posetiti manifestaciju za 6 dana.

 

 

 

 

Naslovna fotografija: Bojan Vijatov

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga