DESET GODINA HAPPYNOVISAD BINE

Podeli:

EXIT AVANTURA proslavlja deceniju jedne od omiljenih bina na EXIT festivalu! Happynovisad Stage već godinama unazad važi za mesto na Exitu koje predstavlja najnaprednije stilove i tendencije u alternativnoj elektronskoj muzici, pa nije retkost da izvođači koji nastupaju na ovoj bini jedne godine, dožive bum tek sledeće ili čak u narednih par godina. Pored najaktuelnijih live i DJ setova, neizostavan deo programa su i već proverena imena i velikani underground muzike i kulture.

Povodom deset godina postojanja, Happynovisad predstaviće  presek svetske i UK scene kao i trenutno najprogresivnija produkcija koja se dotiče bass, tehno, rave i house muzike kroz sada već tradicionalne showcase-ove različitih izdavačkih kuća.

Prvo veče na Happynovisad bini rezervisano je za L.I.E.S. (Long Island Electrical Systems), etiketu baziranu u Bruklinu i organizaciju Elektrana, koja već deset godina radi na promovisanju domaće i regionalne eletronske muzičke scene. Zvezde večeri su svakako Legowelt, Ron Morelli i Greg Beato.

Blacknecks

LEGOWELT:  The YouTube ID of n2KNnat4N54#t=64 is invalid.

Petak, 11. jul je inspirisan etiketom Houndstooth, kućom koja se nalazi pod okriljem kultnog kluba Fabric iz Londona, a zvuk ove večeri se može okarakterisati kao eksperimentalni bass i rave novije ali i starije produkcije. Houndstooth  će predstaviti Special RequestAkkordCloud 9 aka Nookie.

SPECIAL REQUEST: 


DSNT je multi-disciplinarna kreativna kompanija bazirana u Belfastu koja se bavi artist menadžmentom, eventovima, izdavanjem muzike, dizajnom, izložbama i vizuelnom umetnosti. U subotu, 12. jula, ispred DSNT-a nastupaju TrussBlacknecks, i Bleaching Agent.

BLACKNECKS: 


Poslednje večeri festivala, predstaviće se LB10 (LittleBig Agency), koja će nam na Petrovaradinskoj tvrđavi pružiti raznovrsni zvuk eksperimentalne elektronike. Hedlajneri suDMX KrewTesella ,TR\\ER i BLACK AMIGA.

DMX Krew: http://vimeo.com/67322975

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga