Dani piva u Aviv Parku Zrenjanin od 24.8. do 28.8.2016. godine

Podeli:

Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu, koja se 31. put održava, imaće ove godine zasigurno najbolje do sada pripremljen program po celom gradu!

AP-Zrenjanin_Dani-piva_FB

U organizaciji sa Gradom Zrenjanin, Aviv Park Zrenjanin ima čast da će se i u njemu održati deo ovogodišnjeg programa Dana piva 2016. To će biti treća lokacija gde će se svi Zrenjaninci, prvenstveno najmlađi, ali i stariji, kao i mnogi drugi posetioci iz cele Srbije, zasigurno dobro provoditi tokom naredne nedelje.

Aviv Park Zrenjanin je, pored ostalih kompanija, zvaničan ovogodišnji prijatelj i podrška ove prelepe i tradicionalne manifestacije koja se toliko godina unazad održava u gradu Zrenjaninu.

Na trećoj lokaciji u gradu, na centralnom platou Aviv Parka Zrenjanin, održavaće se sledeće nedelje veoma bogat dečiji program. Pored predivnih, i veoma zanimljivih radionica, igara, takmičenja, održaće se i nekoliko koncerata, a prvi u nizu je spektakularni koncert Goce Tržan u sredu, 24. avgusta sa početkom u 20 časova!

U petak i u subotu, održaće se koncerti Pinkovih zvezdica iz prethodne i ovogodišnje sezone! Pored Marije Serdar, Pavla Vasiljevića, Davida, Valentine, Darije, Nike i ostalih zvezdica, svi će uživati u dvočasovnim koncertima u popodnevnim satima!

Naravno, sve posetioce očekuje puno kreativnih i veoma zanimljivih radionica poput lutkarske radionice Blagoveste Vasileve, radionice maštara Uroša Petrovića, poligon spretnosti rađen po čuvenom NTC sistemu koji vodi Nikoleta Vidaković, mnoga plesna takmičenja, plesne animacije i muzičke radionice…

Uz fenomenalan program i odličnu zabavu koji vas očekuju naredne nedelje u Aviv Parku, ponesite dobro raspoloženje, povedite vaše najmlađe i uživajte sa nama u porodičnoj zabavi nakon čega uživanje nastavite na gradskim trgovima gde vas očekuje sjajan provod.

 

Ceo program možete pogledati ovde:

24.8.Koncert Goce Tržan u 20 časova

25.8.Od 17 do 20 časova:

  •     – Radionica lutkarke Blagoveste Vasileve na temu izrade maski u kategorijama 2-4 godine, 5-8 godina, 9-12 godina, 12+ godina, i izbor najboljih.
  •        –  Poligon spretnosti, koji će voditi licencirani NTC instruktor Nekoleta Vidaković, a on uključuje čak 11 igara koje deca treba da savladaju (preskakanje vijače, ređanje čaša, ravnoteža na pilates lopti, vrtenje obruča, igra memorije, školice sa pitanjima, gađanje loptom, vrtenje oko svoje ose, brzalice, ubacivanje lopte u koš, zagonetni predmet). Svi će moći da se prijave na licu mesta do 19.30 časova. Najbolje očekuju medalje i poklon majice.

26.8.Koncert Pinkovih zvezdica iz prethodne sezone u 19 časova (Marija Serdar, Pavle Vasiljević, David Radosavljević, Valentina Mec i Igor Lazarević)

27.8.Koncert Pinkovih zvezdica – ovogodišnji finalisti (Darija Vračević, Nika Purić, Matija Stanojković, Žarko Pribaković i Uroš Stanković) u 19 časova

28.8.AVIV plesno takmičenje, plesne animacije i radionice za sve prisutne. Dodela diploma i medalja za sve učesnike iz regiona prema odluci plesnog žirija.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga