Danas svi na klizanje

Podeli:

U petak, 11. decembra, započeće sa radom klizalište u Aviv Parku Zrenjanin. Već od 10 časova svi ljubitelji klizanja moći će da uživaju u čarima jedne od omiljenih zimskih zabavnih aktivnosti. Klizalište će raditi svakog dana od 10.00 do 22.30 časova, a cena karte za jednoiposatni termin je 150 dinara, uz gratis iznajmljivanje klizaljki.   
Klizanje
 
„Zabava na ledu može da počne i klizalište i zvanično otvara zimsku sezonu zabave u Aviv Parku. Pripremamo i druga iznenađenja sa iskrenom namerom da Aviv Park postane omiljeno mesto kako za povoljan šoping, tako i za druženje sa prijateljima“, rekla je direktorka marketinga kompanije Aviv Arlon Danka Gladović.
 
Podsećamo da je u toku i nagradna igra “Aviv Park novogodišnjih želja”, a prva nagrada – Nova godina u Lisabonu za dvoje, izvlači se već u nedelju, 13. decembra.
 
Sve što je potrebno za učešće u nagradnoj igri jeste da se račun sa minimalnim iznosom od 500 dinara iz neke od radnji Aviv Parka, na čijoj poleđini je potrebno napisati ime i prezime i broj telefona, ubaci u posebno označenu kutiju.
 
Nagrade su Nova godina za dvoje u Lisabonu i na Sardiniji i nagradni vaučeri za kupovinu u Aviv Parku u iznosu od 30.000, 50.000 i 100.000 dinara.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga