„Dan veštica“ u Aviv Parku

Podeli:

U subotu, 29. oktobra, u vremenu od 12 do 14 časova, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se fenomenalna manifestacija za decu pod nazivom „Dan veštica“!

noc-vestica
Genijalni glumci izvešće predstavu za decu „Veca-Mica, Ivica i Marica“, a nakon predstave sledi animacija glumaca sa decom na temu „Veca-Mica, kuvarica“!
Predstava govori o staroj, dobro poznatoj priči: Ivica i Marica kreću u šumu u potrazi za hranom i nailaze na kuću Veca-Mice kojoj je kuvanje omiljena disciplina. Ona ih poziva na ručak, a šta je na meniju biće pravo iznenađenje za sve prisutne, pa i za Ivicu i Maricu…
Nakon predstave Veca-Mica će za „Dan veštica“ praviti deci njene specijalitete i tajne napitke, u čemu će joj pomagati i sama deca. Kulinarske igre spretnosti i znanja zabaviće decu svih uzrasta, ali i roditelje.
Dragi drugari, zato dođite obavezno u Aviv Park, u subotu, 29. oktobra, da se zajedno družimo i odlično zabavimo za „Dan veštica“! Ako ste kreativni i raspoloženi, možete maskirani doći na druženje sa nama, poručuju iz Aviv Parka!

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga