Blah Blah bend doneo svoj prvi cd na RTV Santos

Podeli:

Ognjen Čuković i Miloš Marinović obradovali su danas našu medijsku kuću kada su doneli „vruć“ prvi cd “ Blah Blah bend“-a  koji su izdali za PGP RTS.On se od danas nalazi u prodaji a album „Godine” donosi 8 pesama koje bend stilski opisuje kao povratak ka bazičnoj formi beogradskog pop zvuka.

 

Pri odabiru autora pesama, Blah Blah Bend se odlučio za trojcu poznatih i priznatih muzičara: gitaristu i producenta (a skora i pojačanje u bendu) – koji kreatorski potpisuje čak četiri pesme na albumu (naslovnu numeru „Godine”, prvi zvanični objavljeni singl sa albuma – „Brineta”, kao i pesme „Noć” i „Fali mi sve”). Pored Kovačića, tu su i Bojan Vasić (uptempo hit singlovi „Maler” i „Kravata”), kao i Kristijan Kiki Rahimovski koji donosi dah zagrebačke muzičke pop škole kroz pesme „Lepo moje” i „Neosvojivi”.

Blah Blah Bend su: Dušan Zrnić (vokal), Tijana Žeravčić (vokal), Miloš Marinović (vokal, klavijatura), Nebojša Radović (električna gitara), Goran Kovačić (akustična gitara), Radomir Nikolić (bas gitara), Ognjen Čuković (bubanj).

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga