Besplatni saveti astrologa i numerologa

Podeli:

Za vreme „Story shopping groznice“ u Aviv Parku Zrenjanin doći će poznati astrolozi i numerolog iz okruženja, koji će u subotu, od 17 časova, svim zainteresovanim posetiocima davati odgovore i savete na sva pitanja, kao i smernice u rešavanju problema… I sve to, BESPLATNO!

 

Evo nešto ukratko o astrolozima i numerologu koji će biti gosti u Aviv Parku Zrenjanin u subotu, 21. maja.

 

Lidija Lazić i Emina Mamutaj su školovani astrolozi po svetskim standardima sa višegodišnjim iskustvom u astrologiji. One će se pobrinuti da dobijete odgovore sa što preciznijom astrološkom prognozom na pitanja koja vas interesuju. Lidiju Lazić možete pratiti i na njenoj facebook stranici Almak Astrology.

 

Vesna Virgo je poznati numerolog sa iskustvom preko deset godina u toj sferi. Ona će se potruditi da vam uz pomoć numerologije da savete i odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Neke od njenih numeroloških prognoza možete čitati na njenoj web stranici vesnavirgo.weebly.com ili na facebook stranici Vesna Perić.

4ec37201-e968-4f6b-ba19-530275f3c9aa

 

Tomaž Sklabinski je astrolog, koji se u proteklih petnaest godina aktivno bavi ovim pozivom. Osnovna znanja iz astrologije stekao je od našeg poznatog astrologa Zlatka Zlatkovića. Brojni kontakti sa ljudima koje je sretao, doneli su mu onu crtu suptilnosti i lucidnosti u tumačenju, koja se stiče samo posvećenošću u međuljudskim odnosima. Tomaž je dostupan svakoga dana za razgovor i u astrološkom centru “Tvoj Astrolog“.

 

Sada kada ste saznali ponešto o vrhunskim astrolozima i numerologu koji u subotu od 17 časova dolaze samo zbog vas u Aviv Park Zrenjanin, dođite na vreme i zauzmite svoj red za BESPLATAN razgovor i savet, jer je zainteresovanost ogromna!

 

Ne zaboravite da vas pored besplatnih saveta astrologa i numerologa tog dana očekuju i mnoge druge BESPLATNE stvari kao što su šminkanje, friziranje, proba motora i skejtova, kreativne dečije radionice, a na kraju dana i BESPLATAN koncert legendarne “Riblje Čorbe” koji počinje u 20 časova!

 

Naravno, pored odlične zabave i sadržaja koji će vam biti na raspolaganju tog dana, u radnjama Aviv Parka Zrenjanin vas očekuju brojni popusti i za najbolji šoping!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga