Besplatna dečja predstava i poklončići u Aviv Parku

Podeli:

U subotu, 11. juna, od 18 do 20 časova, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se predstava za decu pod nazivom “Priča o čarobnom štapiću”. Duhovita, uzbudljiva priča sa puno magije i mašte ulepšaće vam dan i doneti svima osmehe na lice.

963539b2-f53e-43b0-9733-0ee7d79fb681

“Priča o čarobnom štapiću” je veoma duhovita predstava o par drugara koji na bakinom tavančetu pronalaze čarobni štapić, knjigu magičnih reči i leteći ogrtač. Pokušavajući da pokrenu čaroliju, oni tragaju za čarobnim rečima. Kada štapić konačno proradi, oni pokreću magične zvuke starih instrumenata, oživljavaju bakine slike, kostime i ostale predmete zaboravljene na tavanu. Vremenom moć čarobnog štapića izmiče njihovoj kontroli, što stvara niz komičnih situacija sa neočekivanim krajem. Duhovit tekst, kvalitetna muzika i zanimljiva koreografija, ovu predstavu čine izuzetnom, a bliski kontakt sa decom koja pomažu junacima zadržava njihovu pažnju tokom cele predstave!

Uz sve to, najmlađe će u subotu zabavljati i veseli klovn koji će samo ulepšati njihov i vaš provod! Zato, ponesite lepo raspoloženje i spremite se da se fenomenalno provedete na predstavi u Aviv Parku Zrenjanin!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga