Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina

Podeli:

U subotu, 21. decembra, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se, po peti put, tradicionalna manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“.

Prethodne četiri akcije imale su zaista veliki odziv u javnosti i tom prilikom sakupljen je veliki broj paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama, koji su uručeni preko Centra za socijalni rad Grada Zrenjanina. I ove godine želja nam je da Vas pozovemo da uzmete učešće u ovoj, zaista divnoj, humanitarnoj manifestaciji.

U subotu, 21. decembra predstavnici različitih institucija i medija iz Zrenjanina kitiće jelke u Aviv Parku. Svaki učesnik će imati svoji jelku na raspolaganju da je ukrasi onako kako želi. Svaka institucija i kompanija svojim učešćem u ovoj manifestaciji trebalo bi da se priključi i akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će biti uručeni zrenjaninskom Centru za socijalni rad, odnosno, deci bez roditeljskog staranja.

Kićenje jelki počinje u 11 časova, a od 12 časova kreće i muzičko-zabavni program. Najlepša jelka bira se u 13 časova.  

Pozivaju se svi koji mogu  da dođu u subotu, 21. decembra, u Aviv Park Zrenjanin i da zajedno pokažemo humanost.

Menadžment Aviv parka se zahvaljuje Gradu Zrenjaninu na podršci, Centru za socijalni rad, kao i svim institucijama, organizacijama i privatnim kompanijama koje prihvataju učešće u akciji „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku“.

RTV Santos će i ove godine učestvovati i biti deo jedne ovako lepe priče. PROJEKAT SUFINANSIRAO GRAD ZRENJANIN
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga