AVIV PARK ZRENJANIN PROSLAVIO SVOJ 1. ROĐENDAN (FOTO)

Podeli:

U subotu, 17. septembra, Aviv Park Zrenjanin obeležio je svoju prvu godinu poslovanja velikim koncertom našeg legendarnog benda „Bajage & Instruktora“, raznovrsnim programom za decu i odrasle, i fenomenalnim slavljeničkim popustima po svim radnjama!
part-2-2

Aviv Park je otvorio je svoja vrata posetiocima u 10 časova koji su željno isčekivali brojne popuste po njihovim omiljenim radnjama, a koje su radile u subotu sve do ponoći. Besplatan prevoz je organizovan građanima Zrenjanina do Aviv Parka, a tokom celog dana dolazili su i posetioci iz okolnih mesta i drugih gradova sa željom da uživaju u rođendanskom slavlju i dobrom provodu.
part-2-6

Iz menadžmenta Aviv Arlon kompanije, koja je investitor ovog projekta, istakli su da je za Aviv veliko zadovoljstvo što može da posluje u Zrenjaninu i da je ovaj događaj u subotu upravo i kreiran iz zahvalnosti prema dosadašnjim i budućim posetiocima, kao i da su brojni popusti koji su važili tog dana, bogat dečiji program i veliki, besplatni koncert „Bajage & Instruktora“ bio rođendanski poklon za sve njih!

 part-2-14

Takođe, istakli su da će se i u narednim godinama truditi da građanima Zrenjanina i okoline pruže, osim dobre i povoljne kupovine na jednom mestu, bogat i raznovrstan muzički, zabavni i sportsko-rekreativni program za celu porodicu!

part-2-19

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga