19 godina sa vama

Podeli:

Na današnji dan ,1.marta 1999 godine ,pre 19 godina počela je sa radom TV Santos, najgledanija Banatska televizija. Kroz gotovo dve decenije informišemo građane ovog regiona o aktuelnim događajima značajnim za našu populaciju.Televizija od početka ima pretežno informativni karakter,koji je upotpunjen specijalizovanim emisijama iz oblasti poljoprivrede,edukacije,kulture,zabave  i sporta.

Tehnološkim razvojem televizija 2015.godine prelazi sa analognog na digitalno emitovanje signala,čime smo gledaocima priužili još bolju sliku i ton i omogućili da naš program prate i gledaoci van Banata.

Uverenja smo da samo dobar timski rad može doneti velike rezultate,pa je tako u prethodnih 19 godina kroz televiziju prošlo više od 200 zaposlenih kojima smo beskrajno zahvalni na doprinosu koji su dali da naša televizija danas ima kredibilitet i rejting dostojan naše frekvencije.

Istraživanja gledanosti pokazuju da u ovom regionu nemamo konkurenciju,na čemu smo vam izuzetno zahvalni i trudićemo se da to poverenje i u budućnosti opravdamo.

Hvala vam!

Santos tim

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga