19 godina sa vama

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Na današnji dan ,1.marta 1999 godine ,pre 19 godina počela je sa radom TV Santos, najgledanija Banatska televizija. Kroz gotovo dve decenije informišemo građane ovog regiona o aktuelnim događajima značajnim za našu populaciju.Televizija od početka ima pretežno informativni karakter,koji je upotpunjen specijalizovanim emisijama iz oblasti poljoprivrede,edukacije,kulture,zabave  i sporta.

Tehnološkim razvojem televizija 2015.godine prelazi sa analognog na digitalno emitovanje signala,čime smo gledaocima priužili još bolju sliku i ton i omogućili da naš program prate i gledaoci van Banata.

Uverenja smo da samo dobar timski rad može doneti velike rezultate,pa je tako u prethodnih 19 godina kroz televiziju prošlo više od 200 zaposlenih kojima smo beskrajno zahvalni na doprinosu koji su dali da naša televizija danas ima kredibilitet i rejting dostojan naše frekvencije.

Istraživanja gledanosti pokazuju da u ovom regionu nemamo konkurenciju,na čemu smo vam izuzetno zahvalni i trudićemo se da to poverenje i u budućnosti opravdamo.

Hvala vam!

Santos tim

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Install
×

Pretraga