Zrenjaninska skupština zasedala 19. put

Podeli:

Odbornici aktuelnog saziva Skupštine grada Zrenjanina održali su danas u Baroknoj Sali Gradske kuće 19. po redu sednicu ovog tela. Radom Skupštine rukovodio je predsednik Čedomir Janjić, a pred odbornicima našlo se nešto više od 30 tačaka dnevnog reda, među kojima su najveći broj bili izveštaji o radu zrenjaninskih javnih preduzeća i ustanova kulture.

Skupština grada Zrenjanina zasedala je danas u Baroknoj sali Gradske kuće po 19. put. Na dnevnom redu bilo je više od 30 tačaka, među kojima su i izveštaji o poslovanju javnih preduzeća i institucija, izveštaj o radu Gradske uprave, predlog izmene zaduživanja Grada Zrenjanina, izbor člana Gradskog veća, predlog izgleda uniforme komunalnih policajaca, izmene Plana generalne regulacije „Bolnica.Berbersko“, otuđenje nepokretnosti…

Odbornici su usvojili odluku o prodaji kuće u Sarajlijinoj 3b, u centru Zrenjanina, kao i odluku o prodaji građevinskog zemljišta u javnoj svojini, parcele u ulici Milentija Popovića i parcele u Belom Blatu. Za člana Gradskog veća izabran je Slaviša Vlačić.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga