Zrenjaninska policija je imala pune ruke posla

Podeli:

1.Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Z.B. (1964) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađa i teška krađa.

Sumnja se da je on od marta do maja ove godine, zajedno sa još jednim muškarcem iz okoline Zrenjanina u više navrata krao železničke šine, kolosečni pribor i druge predmete na štetu AD “Infrastruktura Železnica Srbije“.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a protiv drugog osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

2.Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su B.M. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana u Zrenjaninu, u blizini OŠ „Žarko Zrenjanin“, kod osumnjičenog je oko 40 grama marihuane i 6,5 grama amfetamina.

Osumnjičeni će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

3.Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su R. B. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom je pronađeno 111,29 grama marihuane, a osumnjičeni je zatečen u neposrednoj blizini OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

4.Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su P.Ž. (1954) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje.

Sumnja se da je P.Ž. jedanaestogodišnju devojčicu u više navrata presretao ispred škole i davao joj po 100 ili 200 dinara, tražeći za uzvrat da je pipka po telu, što ona nije dozvolila.

5.Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su D.N. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je D.N. jedanaestogodišnju devojčicu u više navrata u svom stanu skidao, dirao po polnom organu i pokazivao joj svoj polni organ.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Bečeju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga