Zrenjaninac uhapšen zbog sumnji da je počinio nekoliko krivičnih dela!

Podeli:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su K.N. (1973) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela teška krađa, neovlašćeno držanje opojnih droga i falsifikovanje isprave.

On se tereti da je u aprilu ove godine, ispred jedne kuće u Zrenjaninu ukrao parkirani automobil“ reno megan“, koji je policija pronašla prilikom kontrole. K.N. je, tom prilikom, upravljao ukradenim automobilom, na kome je stavio registarske oznake drugog vozila.

Sumnja se da je on, na isti način, u junu ove godine ispred zgrade u naselju Lesnina ukrao i automobil „reno laguna“, koji je pronađen u njegovim pomoćnim prostorijama.

Takođe, kod njega je policija pronašla tablete koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, zbog čega mu se na teret stavlja i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, K.N. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga