Zrenjaninac uhapšen u okviru akcije policije

Podeli:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana 106 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

Foto: Arhiva

Akcije, usmerene na suzbijanje imovinskih delikata realizovane su na teritoriji policijskih uprava Beograd, Valjevo, Bor, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Novi Pazar, Novi Sad, Požarevac, Prijepolje, Smederevo, Sremska Mitrovica i Čačak

Uhapšeni su osumnjičeni da su u prethodnom periodu izvršili više od 200 teških krađa, krađa i razbojništava. Takođe, podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 37 osoba.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su po osnovu naredbe za prinudno dovođenje Osnovnog suda u Zrenjaninu V.Š. (1978) koji je osumnjičen za teške krađe.

Protiv osumnjičenog su, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnete još tri nove krivične prijave u redovnom postupku za tešku krađu, tešku krađu u pokušaju i krađu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga