Zrenjaninac uhapšen u Beogradu i odmah odveden u Kliniku za psihijatrijske bolesti

Podeli:

Jeziv prizor na bazenu Sportskog centra “Banjica”! N.N. iz Zrenjanina uhapšen je jer je viđen kako ljubi dečaka (10) u usta i pipka ga po intimnim delovima tela.

Nemili događaj viđen je u nedelju, oko 15 sati, na bazenu Sportskog centra “Banjica”, a celi slučaj je došao do policije zahvaljujući spasiocu sa bazena. U pitanju je desetogodišnji domac, dečak bez roditelja, koji je sklonjen na sigurno zahvaljujući brzoj reakciji policije.

– Mladić koji je zaposlen na bazenu kao spasilac bio je šokiran kad je ugledao da stariji muškarac u krilu drži dečaka, ljubi ga u usta i dodiruje donji deo tela. Čim je to video, odmah je otrčao do telefona i pozvao policiju, koja je došla na lice mesta – priča izvor blizak istrazi.

– Ne smem ni da pomislim kako je bilo tom detetu! Kažu da je iz doma…Nema ko ni da ga zaštiti ni da mu ukaže da se skloni od manijaka. Ne znam da li su njih dvojica došli zajedno na bazen ili ga je pedofil spopao na bazenu. Svi smo u šoku! Radnik nije mogao da se smiri od prizora koji je ugledao – priča izvor.

Prema saznanjima, policija je uhapsila muškarca, koji je odveden u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” u Beogradu.

– Smešten je u “Lazu”, a sledi mu krivična prijava za nedozvoljene polne radnje. Nije poznato odakle je dečak rodom i da li je sa rodbinom u kontaktu, ali je sada sklonjen na sigurno – kažu upućeni u slučaj.

Napadi pedofila na maloletnike poslednjih godina u Srbiji nisu retkost. Na njihovoj meti su kako devojčice, tako i dečaci različitog uzrasta. Među njima ima i mlađih i starijih iz svih društvenih slojeva, a bave se različitim profesijama.

 

 

 

 

Izvor:www.srbijadanas.com

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga