Zrenjaninac pomogao da se pronađe nestala trinaestogodišnja devojčica

Podeli:

Devojčica M.C. (13) iz Čonoplje, koja je nestala u ponedeljak pronađena je u Plandištu, gotovo 200 kilometara od mesta gde živi, piše „Blic“.

„Našli su je. Idemo u Plandište po nju „, kroz suze je rekla devojčicina majka.

Kako je ispričala, devojčica je nađena u Plandištu, ali još ne znaju detalji u vezi sa tim gde je i s kim provela noć, kao ni da li je fizički i psihički dobro.

Međutim, do Plandišta kod Vršca ih deli oko 200 kilometara puta, budući da je dete iz okoline Sombora.

Kako piše „Blic“, M.C. se dopisivala dečakom iz mesta Margita kod Plandišta i trenutno se nalazi u policijskoj stanici u ovom mestu.

Prema informacijama koje je porodica do sada imala, devojčica se sama uputila ka Zrenjaninu.

-Supruga i ja smo rano otišli na posao, a ona je sa mlađom sestrom, koja ide u 3. razred, biciklom otišla u školu, kao što to čine svakog jutra. Međutim, ostala je ispred škole i kad je sestra ušla unutra ona je sela na biciklo i otišla prema Kljajićevu, koje je udaljeno 4 km od Čonoplje. To smo saznali od spremačice u školi, koja je srela na izlazu iz sela. Još dodaje da je primetila da je imala slušalice u ušima, ispričaje prethodnih dana za Nove Apatinske novine Zoran, otac M.C.

„Javio nam se nedavno jedan čovek iz Zrenjanina, koji je rekao da je povezao, jer je stopirala i da mu je rekla da ide „kod dečka“ u Boku. Javili smo policiji i nadam se da će je pronaći“, rekao je juče Marijin tata.

Izvor:blic.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga