Zrenjanin poslao snažnu poruku ljubavi i podrške deci oboleloj od raka

Podeli:

Svakog 15. februara, povodom Svetskog dana dece obolele od raka, Nurdor  prigodnim programima širom Srbije obeležava ovaj dan i ukazuje na to koliko smo svi potrebni malim superherojima i njihovim porodicama. 

Ovog 15. februara,  umesto uobičajenih programa na platou ispred Biblioteke, Zrenjanin je snažnu poruku ljubavi i podrške poslao zahvaljujući entuzijazmu mladih, talentovanih sugrađana i njihovom „Popularnom orkestru Frank Sinatra“ koji predvodi dirigent Đorđe Damjan, uz podršku profesora Marka Pejčića i Milana Aleksića. Ceo događaj je snimljen i pretvoren u kratak film zahvaljujući Agenciji „Digital style“ i Dušanu Udickom. Veliku podršku i ove godine pružio je Grad Zrenjanin. 


Pored ovakvog vida podrške koja stiže iz mnogih gradova Srbije, NURDOR poziva sve ljude dobre volje na predstavu koju možete pratiti iz udobnosti svog doma. Od 19 časova onlajn će biti prikazan  stendap šou Nikole Đurička “Sve što ste želeli da znate o Džoniju a niste smeli da pitate“.
Karte se mogu kupiti onlajn na linku po ceni od hiljadu dinara, a celokupan prihod od prodaje biće doniran udruženju „NURDOR“, odnosno deci koja se bore protiv ove opake bolesti. 
Za kupovinu karata „Mastercard“ karticama, kompanija „Mastercard“ udvostručuje donaciju i donira još 1.000 dinara.

Podrška je važna, sada više nego ikada! Važno je da našim malim borcima pošaljemo snažnu poruku da nisu sami!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga