ZOOM NA VIKEND

Podeli:

Meteorolozi najavljuju lepo vreme za vikend koji je pred nama, što je još jedan od razloga zbog čega ne treba da ostanete u kućama.


Istraživali smo koji nas to događaji očekuju u naredna dva dana u Zrenjaninu i okolini i možemo da vam preporučimo sledeće:


ARADAC – Skup motorista koji je danas počeo trajaće celog vikenda. Ljubitelji motora i adrenalina moći će da uživaju u vožnji, druženju i muzici u subotu i nedelju od 8 časova.


BELO BLATO – Proslava Dana Mesne zajednice počela je danas u podne, a trajaće i u toku vikenda. U subotu je danas rezervisan za love i za beloblatski paprikaš, a ljubitelji riblje čorbe moći će u nedelju da se takmiče ili samo da degustiraju istu. Početak je u 10 časova.


TC BIG ZRENJANIN- Tradicionalna Trka za srećnije detinjstvo održaće se u subotu 24. septembra sa početkom u 10 časova. U trci učestvuju osnovci i srednjoškolci, kao i mališani iz vrtića, a podrška im je uvek dobrodošla!

BIOSKOP „CINESTAR“ – i ovaj vikend je porodični vikend, a od filmova na repertoraru izdvajamo pretpremijeru horor filma „OSMEH“


BIOSKOP KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA – Projekcija najnovijeg domaćeg ostvarenja „Ala je lep ovaj svet“ održaće se u subotu 24. septembra u 20 časova.

Lep vikend želimo!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga