ZOOM NA VIKEND

Podeli:

Vikend koji je pred nama ne samo što će biti lep i sunčan,već i pun zanimljivih sadržaja,pre svega sportskih.

Ovog petka za vas izdvajamo sledeće:

2.Ulična trka Ečka-Manifestacija počinje u 14 časova dečjom trkom, po istom sistemu kao prošle godine – u zavisnosti od uzrasta trčaće se od 80 do 400 metara. Imamo potvrdu o učešću više škola iz grada i osnovne škole iz Ečke. Predškolci će trčati 80 metara, sve do učenika sedmog i osmog razreda, koji trče 400 metara. Potrebno je da deca dođu do 13 časova, kako bi preuzela startne brojeve, a učešće je za njih besplatno. Po završetku trke, svako dete dobija finišersku medalju i lep startni paketić, a troje prvoplasiranih u svakoj trci izaći će i na pobednički podijum, slično kao kod seniora.Start seniorske trke predviđen je za 16 časova, ispred dvorca “Kaštel”.

2.Bokserski memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“-održaće se u Zrenjaninu, u subotu, 29. oktobra.Biće zastupljeni svi uzrasti, od pionira, kadeta, omladinaca do seniora, u muškoj konkurenciji, a u ženskoj u zavisnosti od broja prijavljenih takmičarki. Borbe počinju u 14 časova.

Kuglofijada Aleksandrovo-8.tradicionalna Kuglofijada u organizaciji Udruženja žena „Livađanke“ biće održana u nedelju 30.oktobra sa početkom u 18 časova u klubu penzionera. Očekuje se veliki broj takmičarksih kuglofa, kako slanih tako i slatkih.

Lep vikend želimo!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga