Želite da imate drugačiji nakit – Oliver Weber sa Swarovski kristalima u Zlatari Ormai

Podeli:

U Zlatari Ormai se uvek trude da prošire svoju ponudu i da izađu u susret svim zahtevima i željama svojih kupaca.

Tako su odnedavno u svoju široku ponudu nakita i satova dodali i poznati brend nakita Oliver Weber. I to ne bilo kakvu kolekciju, već kolekciju sa Swarovski kristalima. Ova kolekcija svojom neverovatnom kombinacimom svetlosti i boje retko koga će ostaviti ravnodušnim.

Komadi sa prefinjenim linijama, sitniji modeli za svaki dan, neki klasični, a neki inspirisani poslednjim modnim trendovima. Oliver Weber je austrijska marka nakita, pravljen od rodiranih legura metala i ukrašen isključivo Swarovski kristalima.

Svaki od modela nakita je precizno osmišljen, a kristali se postavljaju ručno. Materijal od kojeg se pravi je antialergijski, tako da ukoliko ste ranije imali probleme ovog tipa, ovog puta to se neće desiti. Koji god komad ovog brenda da izaberete nećete pogrešiti jer Swarovski kristali svetlucaju gde god da se nalaze – na minđušama, ogrlici ili narukvici.

Zlatara Ormai nalazi se u Savezničkoj broj pet. Možete ih pratiti na zavaničnoj Facebook stranici (ulinkovati) ili Instagram profilu (ulinkovati). Nude različite pogodnosti prilikom plaćanja – plaćanje na rate, preko penzionog fondal, plaćanje na 12 mesečnih rata putem čekova građana ili putem administrativne zabrane i sve to bez kamate. Uz svaki komad Oliver Weber nakita dobija se sertifikat za Swarovski kristale i dve godine garancije na ispadanje kristala.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga