Zbrinuta devojčica koja je prisustvovala porodičnoj tragediji

Podeli:

Nakon tragedije koja se dogodila u jednoj zrenjaninskoj porodici, kada je, kako se sumnja, žena usmrtila supruga u prisustvu petogodišnje ćerke, ministar Zoran Đorđević naložio je da se detetu odmah pruži adekvatna pomoć.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja naveo je da je zatražio informacije o slučaju od Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, nakon čega je saopšteno da je dete na bezbednom i da je adekvatno zbrinuto.

„Ova porodica nije bila ranije na evidenciji Centra za socijalni rad, ali to ne znači da nećemo da se uključimo. Naložio sam da se odmah pruži adekvatna pomoć detetu. Briga o detetu mora biti na prvom mestu i lično ću se angažovati kako bismo pomogli na najbolji način“, poručio je Zoran Đorđević u pisanoj izjavi.

Naime, MUP je prethodno saopštio da je policija u Zrenjaninu uhapsila S. M. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je S. M. u porodičnoj kući u Zrenjaninu zadala više uboda nožem tridesetdevetogodišnjem suprugu, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga