Zbog otklanjanja kvara biće blokirana bitna saobraćajnica u Zrenjaninu

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Za vreme ekstremno niskih temperatura došlo je do oštećenja, odnosno pucanja, dela vodovodne cevi koja prolazi ispod Mužljanskog mosta. Zbog specifičnosti otklanjanja kvara i pomenutih niskih temperatura, nije bilo moguće odmah izvršiti njegovu sanaciju, već se vršila stalna kontrola mesta kvara od strane tehničke službe našeg preduzeća i preduzimali neophodni koraci da vodosnabdevanje u Mužlji ni jednog trenutka ne bude ugroženo, u čemu se i uspelo.

Za sutra je planirana sanacija pomenutog kvara. Obezbeđena je potrebna mehanizacija za rad iznad vode, a saobraćaj na Mužljanskom mostu, zbog izvođenja radova, biće zatvoren od 10 do 12 časova.

Ekipe našeg preduzeća će u 9 časova izvršiti prekid vodosnabdevanja u Vardarskoj ulici da bi izvršili sve potrebne pripremne radove da bi i prekid vodosnabdevanja u pomenutoj ulici, a i prekid saobraćaja na mostu što kraće trajali, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanlizacija“.

Pošto se vodosnabdevanje Mužlje vrši iz dva pravca, preko pomenutog mosta i od strane Univereksporta, do prekida vodosnabdevanja će, dok traju radovi, doći samo u Vardarskoj ulici, dok se u ostatku Mužlje može očekivati pad pritiska vode u mreži.

Predviđeno je, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, da ovi obimni i zahtevni radovi na sanaciji vodovodne cevi ispod Mužljanskog mosta budu završeni do 12 časova.

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Install
×

Pretraga