Zanimljive činjenice o gradu na Begeju

Podeli:

Na terenu se uvek mogu čuti neke nove i zanimljive stvari i činjenice o Zrenjaninu, ljudima u njemu i službama koje rade svoj posao. Ovo su samo neke od njih:

  1. Da li znate da je za 31. Dane piva samo jednoj osobi napisana prekršajna prijava zbog uriniranja na javnom mestu? Muškarac je zatečen u alkoholisanom stanju ispred prostorija komunalne policije u centru Zrenjanina.
  2. Pijani muškarac ukrao je taksi vozilo ispred udruženja taksista koje se nalazi pored Policijske uprave Zrenjanin. Ubrzo je uhvaćen i uhapšen.
  3. Da li znate da je neko upalio baklju na balkonu Gradske kuće tokom koncerta Zdravka Čolića? Postoji slika koja se nalazi na društvenim mrežama koja potvrđuje tu činjenicu.
  4. Za sve izvođače, koji su pevali i učestvovali na danima piva, je utrošeno 12 miliona dinara bez PDV-a. Sva sredstva su pokrivena novcem prikupljenim od izdatih štandova na ovoj manifestaciji. Na ovakav način iz budžeta grada za ovu namenu nije izdvojen ni dinar, jer je manifestacija samoodrživa.
  5. Zbog informacije koja je plasirana u medijima da će policija kontrolisati na punktovima sve posetioce tokom „Dana piva“, smanjene su količine droge i drugih nelegalnih sredstava i stvari koje se unose na ovakve manifestacije.
  6. Postoji uređaj koji reguliše rad mlaznica na fontanama u centru Zrenjanina. Ukoliko vetar jače duva, fontane će imati slabiji pritisak.
  7. Zbog teksta o maruhuani koja se nalazi u okolini Zrenjanina, reagovala je policija koja želi da sazna više informacija od nadležnih službi.
  8. Muzej piva će se otvoriti u Zrenjaninu. Ulaz će se naplaćivati, a sva sredstva će se uplaćivati u budžet grada Zrenjanina, kako bi se isplaćivale plate i svi ostali troškovi.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga