Zakažite besplatan pregled kod stomatologa

Podeli:

Nedavno je u našem gradu otvorena nova stomatološka ordinacija „Mikroskop“. Nalazi se u širem centru grada, u ulici Vojvode Petra Bojovića 27/22.

Svi često odlazimo kod stomatologa sa određenom dozom straha, pogotovo deca, i teško se odlučujemo da posetimo stomatologa. Zato doktor stomatologije Vera Tapado, sa iskustvom od 20 godina, konstantno radi na stvaranju poverenja između pacijenta i stomatologa, jer je to za početak dobar znak za uspešno završene intervencije.

Uvek je važno podsećati ljude koliko je oralna higijena bitna i da su preventivni pregledi osnova zdravih zuba. Kao mali podstrek odlasku kod stomatologa ordinacija „Mikroskop“ je pripremila nekoliko pogodnosti za svoje pacijente. Za početak, prvi pregled je besplatan, kako za decu tako i za odrasle. Zatim, ukoliko imate neki hitan, gorući problem primiće vas i van radnog vremena, a ukoliko zbog svog radnog vremena niste u mogućnosti da ih posetite, vrata svoje ordinacije otvaraju i subotom, jer oni uvek imaju dovoljno vremena za vas i podsećaju da jedan osmeh vredi više od hiljadu reči.

Pored iskustva, ljubaznosti i prijatnog ambijenta tu su i zaista povoljne cene stomatoloških usluga. Plombiranje košta od 1.500 dinara, estetski ispuni od 2.000, vađenje zuba je 1.500, kompletna proteza između 17.000 – 18.000. Pored ovih klasičnih zahvata u ordinaciji „Mikroskop“ rade se i korektivne proteze za ispravljanje zuba kod dece i odraslih, cirkon krunice, fasete.

Radno vreme ordinacije je radnim danima od 9-12h i od 16-20h i subotom od 9-14h, a napominjemo još jednom da u hitnim slučajevima možete zakazati svoj pregled i van radnog vremena. Svoj pregled možete zakazati pozivom na broje 063/70-64-095 ili 061/27-87-265

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga