Vozačima u Zrenjaninu stižu pozivi zbog prekršaja, obratite pažnju!!!

Podeli:

Našoj redakciji žalili su se vozači sa željom da upozore druge, kako bi izbegli kazne i negativne bodove.

Opšte je poznato da ukoliko prekoračite brzinu kretanja vozilom, a budete snimljeni od strane radara službenih lica, moraćete da platite kaznu.

Saobraćajni policajci ne moraju već neko vreme da budu u uniformi ili službenom policijskom vozilu, ukoliko koriste radar za sankcionisanje vozača koji voze brže nego što je dozvoljeno. Ono što je još značajno je i to da uopšte više nisu u obavezi da zaustave vozača u prekršaju.

Potvrdnu informaciju dobili smo iz PU Zrenjanin, koji su nam rekli da je u prethodnom periodu zabeleženo više vozača u prekršaju i da vlasnicima vozila na kućne adrese stiže poziv da se jave saobraćajnoj ispostavi, kako bi se izjasnili ko je vozio prevozno sredstvo.

Vozačima više neće pomoći signaliziranje drugima i upozoravanje na patrolu saobraćajne policije, pošto oni više neće znati u kom automobilu se nalazi radar.

Apelujemo na vozače da svakako voze brzinom predviđenom za određenu deonicu ili ulicu i da je prilagode uslovima puta. Vozačima sve više kazni stiže na kućne adrese, a da možda nisu ni svesni da su napravili prekršaj.

Ukoliko vam je korisna informacija, podelite je sa drugima. Svoje iskustvo slobodno podelite sa drugim vozačima u komentaru.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga