Vlasina – pijte najbolje iz prirode

Podeli:

Voda je glavni deo ljudskog tela i nijedan biohemijski i metabolički proces u organizmu se ne može odvijati bez vode. Zato je veoma vašno da svakodnevno unosite dovoljnu količinu zdrave vode u svoj organizam. Iz tog razloga, preporučujemo da pijete Vlasina vodu.

Firma Preslap vam sada omogućava da i vi pijete zdravu vodu. Od skoro poseduju magacin u Zrenjaninu i iz njega Vlasina voda i aparati stižu na vašu kućnu adresu brzo i po veoma povoljnim cenama. Za celokupnu ponudu možete posetiti njihov sajt ili pozvati na broj 011/4142700.

Zašto je Voda vlasina pravi izbor?


Voda Vlasina dolazi u fabriku direktno sa planinskih izvora, sa 1500 metara nadmorske visine, gde se flašira bez bilo kakve obrade, što znači da ostaje istog kvaliteta kao što je i na izvoru.
Voda Vlasina ima najniži nivo suvog ostatka na našem tržištu i ima veoma nizak nivo minerala u sebi. Ima nizak nivo natrijuma, spada u izuzetno meku vodu i gotovo da nema kamenca – što znači da je možete piti u neograničenim količinama. Mogu je piti osobe sa visokim krvnim pritiskom, a zbog malog nivoa kamenca možete je davati i svojim najmlađim ukućanima bez prokuvavanja.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga