Više vozača zadržano na trežnjenju

Podeli:

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, dve sa povređenim licima i dve samo sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama tri lica su zadobila lake telesne povrede, a pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 105.000. dinara .

saobracajne-nesrece-na-podrucju-cjba-doboj-brzina-i-alkohol-najcesci-uzroci-udesa-_1418590374

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 30 učesnika u saobraćaju i izdato je 103 prekršajna naloga o učinjenim saobraćajnim prekršajima. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 16 vozača, 3 vozač zbog upravljanja bez vozačke dozvole, 1 vozač zbog upravljanja vozilom u vreme zabrane upravljanja i 12 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je 9 vozača zadržano u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 5 vozila, 3 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 2 vozila zbog tehničke neispravnosti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga