VELIKA HUMANITARNA AKCIJA: Kupovina ogreva za 100 porodica!

Podeli:

Velika humanitarna akcija Persu marketa i Grand kafe, pod nazivom Topli dinar, za obezbeđivanje ogreva za oko 100 najugroženijih porodica, počinje 1. i traje sve do 31. oktobra. Od svakog ostvarenog računa u Persu marketima izdvojiće se po 1 dinar, tokom tih mesec dana, da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev u vrednosti od preko milion i po dinara, koji će se dostaviti porodicama pre zime.

PerSu-topli-dinar_1_

„Kao kompanija sa velikim brojem objekata, ali i velikim brojem zaposlenih, koji su u svakodnevnoj komunikaciji sa potrošačima, osluškujemo sve njihove potrebe i probleme,“ kažu u Persu marketima. „Nakon detaljne analize i istraživanja, u saradnji sa službama za socijalni rad, Crvenim krstom i samim potrošačima, zaključili smo da je najbolji način da pomognemo delu naših sugrađana da reše problem grejanja ove zime, organizovanje velike humanitarne akcije.“ Cilj nam je da pomognemo i dodatno doprinesemo zajednici, tako što ćemo direktno i transparentno pomoći najugroženijima – poručuju iz Persu marketa.

„Grand kafa je kompanija kojoj je briga o potrošačima jedan od najvažnijih ciljeva, i mi smo prepoznali da je ovo način da zajedno možemo da učinimo više“ – kažu u Grand kafi. „Zato zajedno pozivamo sve potrošače da nam se pridruže, jer ćemo uz njihovu podršku najbolje pomoći najugroženijima da ove zime  imaju jednu brigu manje,“  poručuju iz Persu marketa i Grand kafe.

Tokom mesec dana trajanja akcije, sakupljaće se sredstva u svim Persu marketima, tako što će se od svakog ostvarenog računa odvajati po 1 dinar, od kojih će se kupiti ogrev. Samim tim, što se više računa ostvari i što se više potrošača uključi, više će se i porodica obezbediti.

Po završetku akcije, kad se sakupe sredstva, sledi kupovina ogreva i uručenje porodicama, već u prvoj nedelji novembra, kako bi spremno dočekali zimu.

Ovakve humanitarne akcije su veoma važne, jer su one direktna pomoć onima kojima je najpotrebnije. Topli dinar je takođe pokazatelj da dve kompanje zajedničkom brigom i udruženim snagama mogu na najbolji način da doprinesu poboljšanju lokalne zajednice.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga