Večeras tribina o ishrani dece sa autizmom

Podeli:

Tribina pod nazivom „Ishrana dece sa autizmom“ koja će se baviti problemima ishrane prvenstveno dece a i svih ostalih koji imaju neki oblik autizma, njihovoj pravilnoj ishrani i drugim specifičnim potrebama održaće se u utorak, 28. marta u Kulturnom centru Zrenjanina. Govornici su: dr Milica Jačevski – lekar, Miloš Vojnović – defektolog OSŠ „9. maj“ i Sonja Zahorec predsednica udruženja za pomoć osobama sa autizmom „Plavi krug“. Moderator je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina.

  • Program počinje u 18 časova.

O tribini

Tribina o problemima ishrane prvenstveno dece a i svih ostalih koji imaju neki oblik autizma , njihovoj pravilnoj ishrani i drugim specifičnim potrebama sa kojima se suočavaju roditelji i staratelji osoba sa autizmom, biće tema o kojoj će govoriti dr Milica Jačevski lekar saradnik Saveza udruženja za pomoć osobama sa autizmom iz Beograda, Miloš Vojnović – defektolog i Sonja Zahorec predsednica udruženja za pomoć osobama sa autizmom „ Plavi krug “ iz Zrenjanina.

  • Organizatori tribine su Kulturni centar Zrenjanina, Klub nastavnika i roditelja Osnovne i srednje škole „9. maj“ i Udruženje za pomoć osobama sa autizmom Srednjobanatskog okruga „ Plavi krug “.
  • Tribina se organizuje u susret Svetskom danu autizma koji se obeležava 2. aprila.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga