„Uzmi račun i pobedi“: Dobitnica stana iz Beograda, četiri automobila otišla u Vojvodinu

Podeli:

Pet automobila „fijat 500L“ i dvosoban stan u Beogradu dodeljeni su večeras u novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“.
 
Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Jelena Obradović iz Beograda.
 
Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izvukla je srećne dobitnike u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku.
 
Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Ankica Radišić iz Đurđeva, Blagomir Jokić iz Pančeva, Janko Krljić iz Inđije, Nikola Micić iz Beograda i Katalin Horvat iz Bezdana.
 
Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave i Irena Raković iz Ministarstva trgovine. Predsednica Komisije je Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.
 
Sve koverte koje su poslate do sada ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada. Igra se formalno priređuje u dva kruga – u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020.
 
U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila „fijat 500L“ i po jedan stan u Beogradu, i to u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autor: Tanjug

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga