Uživaš uz Texas Hold’Em Poker? Stigao je BOUNTY HUNTERS – pridruži se i preuzmi turnirsku ulaznicu!

Podeli:

Meridian ti pruža jedinstvenu priliku da se izboriš za svoju ulaznicu! Zaigraj Texas Hold’em Poker i uživaj u neodoljivoj avanturi.

Ne postoji bolja zabava za ljubitelje pokera od one koju je Meridian pripremio svojim zadovoljnim igračima. Ukoliko uživaš u najpopularnijoj kartaškoj igri, očekuje te jedinstvena prilika da preuzmeš svoju turnirsku ulaznicu.

Bounty Hunters promocija se održava od 24. februara do 14. marta na Texas Hold’em Pokeru provajdera Playtech.

Ovo je jedinstvena akcija u kojoj će uživati svi tipovi igrača nezavisno na veličinu uloga. Turnir je podeljen u četiri grupe koji se razlikuju po ulozima tako da je pogodan kako za High Roller igrače tako i za one koji igraju „na sitno“.

Svaki put kada eleminišete jednog igrača za stolom osvajate Bounty uz pomoć kojeg napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Na kraju svakog dana, turnirske ulaznice se dodeljuju najboljima.

Zabavi se i ti uz najbolji poker u univerzumu, ekskluzivno u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga