Uživaš u Live Dealer igrama? Zabavi se i osvoji do 100.000 DINARA CASHBACK-a!!!

Podeli:

Ukoliko ste ljubitelji live dealer igara, čeka vas specijalno iznenađenje u Meridianu – uživajte u omiljenoj zabavi i osvojite 5% Cashback-a svake nedelje!

Period od 6. do 26. februara u Meridianu posebno će oduševiti ljubitelje live dealer igara. Pomenuti period vam može obezbediti vrhunski cashback!

Od vas se traži da uživate u odabranim live dealer igrama tokom nedelje, a ako ne budete imali uspeha, čeka vas povraćaj novca na vaš korisnički nalog u iznosu od 5%!

Ukoliko pretrpite gubitak u iznosu od 150.000 DINARA na nedeljnom nivou pomenuti CASHBACK je vaš! Maksimalan iznos CASHBACK-a koji možete osvojiti na ovaj način je 100.000 DINARA!

Obračunski period je ponedeljak-nedelja, dok će se povraćaj novčanih sredstava izvršiti utorkom u 15h, o čemu ćete biti obavešteni putem notifikacije na svom korisničkom nalogu.

Uživajte u tronedeljnoj live dealer avanturi i osvojite fantastične bonuse, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasurekoju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga