Uspešan vikend za OK „Proleter“ Zrenjanin

Podeli:

Ovog vikenda igrale su sve selekcije Proletera. Prvi meč u subotu igrali su momci 2008.godište i mlađi u okviru drugog kola TNS lige u Novom Sadu i ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom OK „Stražilovo“ iz Sremskih Karlovaca. Seniori i seniorke su poraženi. Seniorke su u gostima izgubile od OK Hercegovina sa 3:0 u setovima, a seniori od ekipe OK Futog  3:2. Utakmica u Futogu je bila vrlo zanimljiva.

Naši momci su poveli sa 2:0 u setovima i onda je došlo do opuštanja u igri  u toku igre, pravljenja grešaka,  što je domaćin iskoristio i odneo pobedu. Od skoro dobijene utakmice došli smo do poraza, rekao je  Predrag Tanacković, trener seniora.

Pretpionirke su juče u okviru prvog kola pretpionirskog Prvenstva Vojvodine, pobedile ekipu OK Krajišnik sa maksimalnih 3:0 u setovima, pionirke danas Bagljaš 023 sa istim rezultatom, kao i pioniri OK Klek, rekli su  treneri Darko Jančić i  Zoran Pavlović i dodali da je publika mogla da vidi lepu odbojku, da su protivničke ekipe bile maksimalno fer i korektne.Sve selekcije intenzivno treniraju jer predstoji nam dosta utakmica u narednom periodu, dodali su na kraju treneri Proletera.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga