Uspešan vikend za OK „Proleter“ Zrenjanin

Podeli:

Ovog vikenda igrale su sve selekcije Proletera. Seniori i seniorke su igrali u gostima,  u subotu veče.  Momci su  poraženi od OK Partizan iz Bača, a seniorke su pobedile ekipu  OK Žitište. U Baču je igrala dosta podmlađena ekipa naših momaka, pošto je većina igrača iz prve postave bolesna. Ekipa Partizana je dosta iskusnija u odnosu na moje momke, tako da su zasluženo pobedili i ja im čestitam na tome, rekao je trener seniora Predrag Tanacković.

Juče su igrale naše mlađe selekcije. Pionirke su pobedile ekipu Hercegovine sa maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima. Devojčice su igrale odlično od početka utakmice i nisu dozvolile da ni jednog momenta dođe pobeda u pitanje. Ovo je jedna zaista sjajna ekipa pionirki koja uvek igra kao tim kako u terenu, tako i van njega, istakao je trener Zoran Pavlović.

Pretpionirke su juče u okviru drugog  kola pretpionirskog Prvenstva Vojvodine, pobedile ekipu OK Klek sa maksimalnih 3:0 u setovima. Ovo im je u nizu druga pobeda. Igrale su dobro, ali ima tu još dosta da se radi i na tehnici i igri. One to žele, trude se i ovo je njima sve novo, s obzirom da im je ovo prvo takmičenje, rekao je trener Darko Jančić i dodao da je ekipa seniorki Proletera 2 poražena od OK Ki0230, rezultatom 1:3 u setovima.

Za pionirke su igrale: Nešić-kapiten, Prokin, Vukov, Drča, Tomić, Gordić, Vujadinović, Kerčov, Torbica, Pribić, Bone i Lubarda

Za pretpionirke igrale su: Gordić-kapiten, Puhalo, Čičković, Božić, Bošković, Ćurčić, Gardinovački, Djordjević, Bogasenieva, Kapor, Naumoski, Štrbac, Stanojević i Tordjan

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga