Upoznajte Srbiju i region sa Farbarom Peđa Home i Maximom

Podeli:

Farbara Peđa Home, nastavlja originalnu priču sa svojom fenomenalnom akcijom – kupovinom fasadnog sistema, osvajate vikend putovanje. Pored Mostara i Zlatibora, sada su tu i nove destinacije -Sjenica i Perućac.

Ukoliko se odlučite za Sjenicu očekuje vas vikend putovanje sa doručkom u hotelu Borovi. Uživajte u lepotama Srbije, obiđite Uvac i Đurđeve stupove.

Za one koji izaberu Perućac kao najlepši deo Zapadne Srbije, preporučujemo krstarenje Drinom, reku Vrelo i čuveni vodopad. Bićete smešteni u apartmanu Viola i detelina na lokaciji sa predivnim pogledom.

Farbara Peđa home i Maxima najavljuju i nove destinacije u nekom narednom periodu kako bi nagradili sve svoje kupce koji im ukažu poverenje i kupe fasadne sisteme.

Pored fasadnih sistema Maxima, u farbari „Peđa home“ možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš dom, a to su boje, lakovi, stručni saveti, preporuke dobrih majstora i isporuka do vaših vrata. Očekuju vas i izuzetne pogodnosti plaćanja na rate, bez kamate, na šest rata preko poštanske i čak na 10 rata preko Intese.

Upoznajte se sa kompletnom ponudom na adresi Žarka Zrenjanina 34A u Zrenjaninu gde će vam profi tim pružiti maksimalnu podršku i pomoć u odabiru materijala i boja.

A kada je reč o putovanju i destinaciji, to izaberite sami – Mostar, Zlatibor, Sjenica ili Perućac.

Šta god da odlučite – greške nema, zagarantovan odmor na prelepim destinacijama, a kući stižete puni utisaka!

Sve informacije možete dobiti i putem telefona

063 777 31 59

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga