Upis novih članova u plesni studio „Golden way“

Podeli:

Plesni studio „Golden Way“ i ove sezone vrši upis novih članova. Početak sezone se obeležava 2. septembra a ono što vas može očekivati ove sezone jesu mnoga iznenađenja, pored redovnih časova savremenog i jazz plesa za uzrast od 4 do 24 godine.

Za samo 2 godine postojanja, plesni studio „Golden Way“ je osvojio kako mnoge nagrade na prestižnim plesnim takmičenjima u inostranstvu i Srbiji, pa tako i mnoga priznanja za sav humanitarni rad koji su do sada učinili.

Putovanja, takmičenja, kao i nove plesne predstave su samo deo repertoara koji planira direktor plesnog studija Katarina Ratić sa svojim plesačima ove sezone.

Upis traje do meseca maja, dok Katarina preporučuje da su septembar i oktobar najpogodiniji meseci za to, kako bi deca od početka bila deo treninga i priprema za sve ono što ih čeka.

Uzrasne kategorije za ovu sezonu su:

Mini – od 4 do 7 godina

Deca – od 8 do 10 godina

Juniori 1 – od 11 do 13 godina

Juniori 2 – od 14 do 20 godina

Takodje najavljuju u toku prve nedelje septembra i audiciju za seniorsku pro grupu, koja će primiti 3 nova plesača sa plesnim iskustvom, i time tim seniora postati bogatiji za 3 nova talenta. Prijave za audiciju traju do 4. septembra, a uslovi za prijavu su da imate više od 14 godina i plesnog iskustva dužeg od 3 godine. Sve što je potrebno je da na instagram profil studija (@golden_way_dancecompany) pošaljete svoje ime, prezime, godište, kao i navedeno plesno iskustvo, dok za samu audiciju je potrebno pripremiti svega minut svoje mini koreografije i time se predstaviti direktoru studija.

Časovi plesa se održavaju u Medicinskoj školi na prvom spratu, a sve dalje informacije možete dobiti pozivom na broj: 069/532-66-60.

Golden Way takodje nudi i časove pilatesa za sve zaintresovane žene i devojke koje žele da na jedan drugačiji način dovedu svoje telo do željene forme.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga