Upis dece na obrazovno-razvojni program za isticanje potencijala dece

Podeli:

Znanje stranog jezika gotovo je postalo glavni preduslov za sve vaše aktivnosti. Kako zbog posla kod odraslih,  tako raste i potreba sve mlađih generacija da u korak sa razvojem novih tehnologija poseduju znanje engleskog ili nemačkog jezika.
 
Naša ekipa posetila je Big Ben, centar za edukaciju stranih jezika koji već punih deset godina uspešno realizuje opšte i specijalizovane kurseve engleskog i nemačkog jezika.
 
U okviru centra za edukaciju Big Ben, sprovodi se i program mentalne aritmetike Suan Pan, koji se pokazao kao vrlo efikasan u razvoju dece uzrasta od 5 do 14 godina.
 
Kao jedini licencirani predstavnik u Zrenjaninu, za sprovođenje programa mentalne aritmetike – Suan Pan upisuje već četvrtu generaciju đaka a časovi počinju od 01. februara 2017. godine.
 
Radi se o obrazovno-razvojnom programu za isticanje potencijala dece. Program se sprovodi kroz izvođenje računarskih operacija ( sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje) pri čemu se istovremeno primenjuje abakus (računaljka) i auditivni trening. Sledi mentalno usvajanje i postavljanje abakusa u mislima pri čemu dolazi do misaonog izvođenja računarskih operacija bez greške, za kratko vreme.

Učenik SuanPan-a moći će za manje od pet sekundi da mentalno izračuna operacije slične ovima:
148 + 43 + 69 – 34 + 126 – 79 + 57 – 132 = ?
468 / 36 = ?
790 x 18 = ?
6936 – 1326 = ?
Program je, pored abakusa, podržan dodatnim testovima, vežbama pažnje, memorije i koncentracije i dramom na času (različitim prilagođenim stimulativnim igrama).

Deca koja steknu obrazovanje iz mentalne aritmetike SuanPan moći će da pokažu značajan napredak na sledećim poljima:
–    Pojačana pažnja
–    Bolja koncentracija
–    Brže usvajanje gradiva
–    Samopouzdanje i samopoštovanj  dostižu najviši stepen za taj  uzrast
–   Aktiviranje mentalnih potencijala i bolji       uspeh u obrazovanju i privatnom životu

 
Centar za Edukaciju Big Ben se nalazi u Zrenjaninu  na dve lokacije:
 
4. juli 22/13 i  Stražilovska 54
Sve informacije možete dobiti na broj telefona  069 1556162

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga