Ukida se naplata parkinga u jednom delu grada

Podeli:

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu danas je održana konferencija za novinare na kojoj se javnosti obratio direktor Javnog komunalnog preduzeća „Pijace i parkinzi“ Ilija Mandić.

Директор ЈКП Пијаце и паркинзи Илија Мандић
Srpska napredna stranka ispunjava svoja obećanja, mi se ne bavimo neosnovanim optužbama i obmanjivanjem, nego radimo u interesu naših građana.

„Shodno tome, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu vas obaveštava da se naplata parkiranja ispred Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ od ponedeljka, 28. decembra ukida. Svesni smo da u ovoj zdravstvenoj ustanovi, na čijem čelu je Pokrajinska administracija, vladaju nehumani uslovi i loša organizacija, na ovaj način smo hteli da olakšamo funkcionisanje svih građana Srednjobanatskog okruga tokom višečasovnog boravka u bolnici. Ovaj potez predstavlja pobedu Srpske napredne stranke nad režimom koji je na izdisaju, čiji su interesi važniji od interesa jednog od najvažnijih sistema u državi, a to je zdravstvo.Takođe, potrebno je spomenuti da radovi na Maloj pijaci u Jug Bogdanovoj ulici idu utvrđenom dinamikom, završeni su zemljani radovi, a sada su u toku radovi na postavljanju konstrukcije koja će omogućiti adekvatno funkcionisanje zakupaca tezgi, ali i sugrađana koji svakodnevno kupuju.
Vrednost ovog projekta je 30 miliona dinara i već u martu sledeće godine očekujemo da će naši sugrađani nakon 40 godina dobiti pijacu po ugledu na evropske tržnice.“ – objasnio je Mandić.

Srpska napredna stranka će u narednom periodu intezivno nastaviti sa aktivnostima na poboljšanju uslova na pijacama, postavlju tezgi u naseljenim mestima, ali i značajnim proširenjem i uređenjem parkirališta u Zrenjaninu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga